قابل توجه دانشجویان دوره کارشناسی

اطلاعیه دانشجویان کارشناسی

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۶ کد : ۶۳۵۱ رویدادها و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۸۴
۱- درخواستهای خود را از طریق ایمیل بفرستید. از تماس تلفنی خودداری کنید چون در بازه انتخاب واحد به سبب افزایش حجم کار ، پرسنل جوابگوی شما نمیتوانند باشند و تماسهای شما سبب کندی کار میشود. ۲- بر اساس اعلام معاونت آموزشی وزارت علوم، آزمایشگاههای دوره کارشناسی بایستی به صورت ترکیبی (هم حضوری و هم آنلاین) ارائه شوند. بنابراین دانشجویان توجه کنند که اگر واحد آزمایشگاه را بگیرند بخشی از آن به صورت حضوری است. ۳- آزمایشگاهها با تعداد و ظرفیت محدود ارائه شده است و الویت با دانشجویانی است که فارغ التحصیل میشوند. بنابراین از تماسهای مکرر برای افزایش ظرفیت آزمایشگاهها خودداری کنید. ۴- درس سازگاری الکترومغناطیسی به عنوان درس اختیاری در این ترم ارائه شده است ( درس خوبی برای دانشجویان مهندسی برق است) ۵- درس فیلتر و سنتز مدار به عنوان درس اختیاری در این ترم ارائه شده است.
آخرین ویرایش۱۷ بهمن ۱۴۰۰

( ۱ )