اطلاعیه جهت دانشجویان ارشد کنترل

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۴ کد : ۶۰۶۳ رویدادها و اطلاعیه ها

اطلاعیه عمومی

دانشجویان کارشناسی ارشد کنترل جهت تکمیل فرآیند آموزشی خود (جمعاً 32 واحد درسی) باید واحدهای ذیل را بگذرانند:

1- کنترل مدرن و کنترل دیجیتال به عنوان دروس جبرانی (این دروس در تعداد واحدها محاسبه نمی شوند)

2- دروس الزامی (6 واحد): کنترل غیرخطی و کنترل چندمتغیره

3- دروس الزامی-انتخابی (6 واحد): دو درس از دروس کنترل بهینه، شناسایی سیستم ها، ابزاردقیق پیشرفته، اتوماسیون صنعتی

4- دروس اختیاری (12 واحد): دروس الزامی-انتخابی بیش از 6 واحد به عنوان دروس اختیاری می توانند محاسبه شوند. دانشجو تنها با توصیه کتبی استاد راهنمای خود می تواند از دروس ارائه شده در گروه های آموزشی دیگر دانشکده برق و یا دانشکده های دیگر استفاده کند.

5- درس سمینار (2 واحد)

6- پروژه (6 واحد)

دانشجویان کارشناسی ارشد کنترل در هنگام اخذ درس در ترم جاری به موارد ذیل دقت کنند:

2- اخذ درس کنترل چندمتغیره برای دانشجویانی که موفق به گذراندن آن نشده اند الزامی است.

3- دروس کنترل بهینه، کنترل فازی، و ابزاردقیق پیشرفته برای تکمیل واحدهای مورد نیاز دانشجویان ارایه شده است. چنانچه نیاز به درس دیگری بود بایستی درس ریاضی مهندسی پیشرفته ارایه شده در دانشکده برق اخذ شود. در صورتی که دانشجو به هر دلیلی تمایل به اخذ این دروس ندارد باید از استاد راهنمای خود توصیه نامه کتبی دریافت کند.

4- توصیه می شود دانشجویانی که توانایی لازم را دارند، تا 4 درس مورد نیاز خود را اخذ کنند.

5- دانشجویان 99 و ماقبل آن که هنوز درس سمینار را اخذ نکرده اند به این کار مبادرت ورزند.

توجه: لطفا دانشجویان به موارد مذکور دقت کرده و حتما مطابق آن عمل کنند.

( ۱ )