بازدید علمی نیروگاه سیکل ترکیبی قم

۲۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۴ کد : ۳۱۴۷ رویدادها و اطلاعیه ها
بازدید علمی نیروگاه سیکل ترکیبی قم

بازدید علمی نیروگاه سیکل ترکیبی قم، به درخواست و پیگیریهای دبیر انجمن برق جناب آقای مسعود رزاقی و حضورآقای مهندس مرتضی قربانی و 24 نفر از  دانشجویان کارشناسی مهندسی برق  مربوط به درس تولید انرژی الکتریکی، روز دوشنبه مورخ 20/9/96 باهمراهی جناب آقای دکتر پیشوایی ریاست محترم دانشکده مهندسی برق و به سرپرستی خانم مریم کلانتری کارشناس آموزشی دانشکده مهندسی برق و با استقبال گرم پرسنل محترم نیروگاه در دو بخش کارگاه آموزشی و بازدید میدانی توسط جناب آقای مهندس کرم پور با توضیحات بسیار جامع و مفید ایشان انجام گرفت. در این بازدید دانشجویان با بخش های مختف نیروگاه ، فعالیتها، اهداف ، نیازها و به طور کلی با خدماتی که توسط نیروگاه سیکل ترکیبی به شهر مقدس قم ارائه می گردد، آشنا شدند.همچنین دانشجویان اهداف آموزشی درس تولید انرژی الکتریکی را کاملا به وضوح و بصورت عملی درک کردند.

در آخر دانشجویان قدردانی ورضایت مندی خود را از استاد مربوطه و عوامل دانشکده مهندسی برق و همچنین از پرسنل محترم نیروگاه سیکل ترکیبی قم اعلام نمودند.امید است، چنین فعالیتهایی که در راستای ارتقاء هرچه بیشترسطح کیفی آموزش صورت می گیرند تداوم و فزونی داشته باشد.

( ۴ )