بیست و چهارمین جشنواره انتخاب دانشجویان نمونه کشوری

۲۰ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۰ کد : ۱۳۴۷ رویدادها و اطلاعیه ها

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به تغییرات صورت گرفته در آیین نامه انتخاب دانشجویان نمونه سال ۹۵ گفت: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه انتخاب دانشجوی نمونه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

دکتر مجتبی صدیقی در نشست خبری آیین گشایش بیست و چهارمین جشنواره دانشجویان نمونه، با بیان اینکه انتخاب دانشجویان نمونه سال ۹۴ با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت صورت می‌گیرد، از ارتقای ساختار اجرایی این فرایند خبر داد و گفت: برای انتخاب دانشجوی نمونه یک شورای عالی جشنواره متشکل از وزرای علوم و بهداشت و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شده است. همچنین یک شورای سیاست گذاری مرکب از معاونین دو وزارتخانه و مدیران مربوطه تشکیل شده و سعی شده مراحل انتخاب دانشجوی نمونه شفاف سازی شود.

وی از راه اندازی یک سامانه برای ثبت نام متقاضیان خبر داد و گفت:دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سامانه در نظر گرفته شده نسبت به ثبت نام در جشنواره اقدام نمایند.

جدول عملیاتی فرآیند دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۴

آئین نامه جشنواره دانشجوی نمونه